Om oss

Alltid med mer personlig service

"Med DHL Reklam känner vi att vi fått en leverantör, som förutom punktlig och snabb leverans av de produkter vi beställt, alltid erbjuder service i toppklass och ett helhjärtat engagemang."

Mattias Näsström, Informationsdirektör Veolia

Vad erbjuder vi?

Vi ska ge bästa service till alla, det spelar ingen roll om ditt företag är stort eller smått. För oss är alla kunder lika viktiga. Vi har ett rykte om oss att vara snabba, kreativa, pålitliga och flexibla. Vi möter de behov du har och gör alltid vårt bästa för att uppfylla dessa. Vi finns till för att göra dig till en nöjd kund.

Nöjda kunder kommer alltid tillbaka!


Fyra affärsområden:
Presentreklam, Profilartiklar, Trycksaksproduktion och Kontorsvaror.

Här kommer en liten kort presentation vad vi kan göra för dig:


Profil produkter

Ett område som vi satsar på och växer inom är produktmedia. Visste du att du kan trycka valfritt budskap på 90 000 isskrapor för samma kostnad som en helsida i en av våra större kvällstidningar? Isskrapan räddar sedan många isiga morgnar under flera år, medan tidningen slängs efter en dag. Naturligtvis är det svårare än att köpa några isskrapor för att lyckas med sin marknadsföring. Vi arbetar därför tillsammans med våra kunder och sätter upp en marknads- och aktivitetsplan som hjälper dig att lyckas i din kommunikation. Kontakta oss så ska vi tillsammans med dig skapa en plan för bra kommunikation med produkt media.

Trycksaker

Det är med en stolthet som jag ser på vår trycksaksproduktion. Genom nyinvesteringar och förbättringar har vi stärkt vår position inom detta affärsområde.

I våra egna tryckerier gör vi bland annat:
Offsettryck, kopiering, digitaltryck, storformat och formgivning. Behöver du hjälp med visitkort, brevpapper, dekaler eller plåtskyltar?

Genom ett webbaserade system kan man givetvis göra sina trycksaksbeställningar men framförallt lagra senaste versionen med de senaste ändringarna. Om du inte vill att en trycksak går till produktion går du enkelt in och låser filen. Detta instrument har där gjort att vi minskat risken för feltryck. Kontakta oss så berättar vi mer.

Skyltar
I koncernen igår produktion av skyltar i olika storlekar och användningsområden. Kontakta oss så tar vi fram förslag hur vi bäst hjälper dig. Naturligtvis gör vi även montering på plats.

Kontorsvaror

Hos oss kan du välja hur du enklast vill beställa dina produkter. Vi erbjuder dig både en webbshop och personlig service. Ibland kanske det känns lättast att sätta sig ner och lägga in din beställning och andra gånger vill du få råd eller söker en udda artikel. Var sig du väljer det ena eller det andra alternativet blir vi alltid lika glada att höra av dig.

Distribution

När dina profilprodukter eller trycksaker är klara kanske du vill ha hjälp med att adressera och distribuera dem till dina kunder eller personal - vi hjälper dig.

Lagerhållning

Då lokalkostnaderna ökat i centrala delar är det onödigt att fylla dem med förvaring. Vi hjälper till med lagerhållning och avrop. Som kund beställer du i även dessa varor i vår webbshop. På så sätt få bra kontroll och överblick på dina trycksaker och profilartiklar.

Webbutik, Lagerhållning och distribution

Idag hjälper vi flera företag, kommuner och organisationer med kundunika webbutiker. Vi sköter allt från att ta fram produkterna, sköta webbutiken, lagerhålla och distribuera produkterna. Kan det bli enklare? Kontakta oss så berättar vi mera.

Idé och design

Dina trycksaker är en del av ditt företags ansikte utåt. Snygg och genomtänkt formgivning skapar förtroende och ökad försäljning. Genom oss får du tillgång till allt du behöver för din trycksaksproduktion. Våra formgivare Marcus och Agneta hjälper dig gärna att ta fram förslag.

Lediga arbeten i KC-gruppen

Säljare

Om du idag arbetar med försäljning inom något eller några av våra affärsområden är du välkommen med att skicka din CV till marten@dhlreklam.com

DHL Reklam är en del av Kontorscompaniet (KC-gruppen).